Verschil tussen FIFA Coins en FIFA Points

Inhoudsopgave

Binnen het spel FIFA zijn er diverse mogelijkheden op het gebied van punten en munten. Zo kent iedereen wel de bekende FIFA Coins, deze munten kan je voor diverse aankopen in het spel gebruiken. Echter heb je als speler ook nog zoiets als de FIFA Points. Wat is nu eigenlijk het verschil tussen deze beide vormen van betaling in het spel? Over het algemeen zal je in het begin van het spel meer hebben aan de FIFA Points. Met deze punten kan je namelijk de pakketjes open maken. Deze pakketjes bevatten items en spelers die je in kunt zetten voor FIFA Ultimate Team.

Bouw je droomteam met FIFA Coins

De FIFA Points zijn handig voor de spelers die een gokje willen wagen. Zij kunnen dus met de punten de pakjes kopen, het is altijd maar even afwachten wat er in het pakje zal zitten. Je kunt de pakjes niet kopen met FIFA Coins. Door FIFA Points te kopen kan je een hoop pakjes kopen, hierdoor zal je een veel grotere kans hebben om ook een goede speler binnen te halen.

Wanneer je al best wel wat spelers in je team hebt zitten dan is het verstandig om actief te gaan handelen in de wereld van FIFA Ultimate Team. In deze online omgeving kan je jouw punten omzetten naar munten, de munten kan je vervolgens gebruiken om op de marktplaats diverse spelers te kopen. Deze munten hebben in het spel een bepaalde waarde, sommige spelers in het spel hebben wel een waarde van een miljoen muntjes! Door jouw spelers aan te bieden voor een bepaald bedrag of door zelf actief op zoek te gaan naar de beste koopjes kan je jouw FIFA Ultimate Team carrière op de meest effectieve manier op poten zetten.