Verschil tussen de iPhone 6 en 7

Hoewel de iPhone X inmiddels alweer even te koop is, zijn de iPhone 6 en 7 nog steeds de meest verkochte modellen. De belangrijkste reden hiervan is da beide modellen een stuk voordeliger zijn dan de nieuwere iPhone 8 en X. Daarnaast zijn de ontwikkelingen niet spectaculair te noemen. Uiteraard gaan de nieuwe op technisch vlak wel vooruit, maar niet op een spectaculaire wijze. Hierdoor kiezen veel mensen nog voor een iPhone 6 en 7. Tijd om de verschillen tussen beide modellen uit een te zetten.

De iPhone 6

Om te beginnen, de iPhone 6. Deze werd in september 2014 door Apple geïntroduceerd. In die tijd was de iPhone 6 een vooruitstrevende smartphone. De telefoon bevatte verschillende functies die eerdere iPhone of smartphones van Samsung nog niet had.

De iPhone 7

De iPhone 7 werd in september 2016 geïntroduceerd, exact 2 jaar na de lancering van de iPhone 7. De iPhone 7 is op het technische vlak dan ook veel verder ontwikkeld dan de iPhone 6. Leuk detail, de iPhone 7 is de allereerste stof- en waterbestendige iPhone.

iPhone 6 of iPhone 7?

Ben je van plan om binnenkort een iPhone 6 of 7 te kopen? En wil je weten welke keuze je moet maken? Dan kunnen we het kort houden. Wij zouden absoluut voor de iPhone 7 gaan. Deze is namelijk 2 jaar jonger dan de iPhone 6. Kijkend naar de toekomst betekent dit dat deze iPhone langer mee zal gaan.

Ga je nou een nieuwe iPhone 7 kopen en heb je nog een oude iPhone liggen? Misschien is het dan een goed idee om je oude iPhone te verkopen. Dit doe je simpel en snel via oudeiphoneverkopen.nl. Via deze website ontvang je een hoge vergoeding voor je oude en ongebruikte iPhone.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *