Verschil tussen de Sonos Playbar en Sonos Playbase

De Sonos Playbar en Sonos Playbase zijn twee Sonos producten die veel op elkaar lijken. Beide producten zijn van het merk Sonos en zijn zogenaamde soundbars. In dit artikel gaan we beide producten behandelen en de verschillen benoemen. Dit artikel is in samenwerking met de website sonosvergelijken.nl in stand gekomen. Op Sonosvergelijken.nl vind je alle producten van het merk Sonos. Ook vind je er de beste aanbiedingen en kortingen.

De Sonos Playbar

We beginnen met de Sonos Playbar, deze is namelijk al het langst op de markt. De Playbar is een echte soundbar en kan liggend of hangend onder een tv worden bevestigd. Bij de ontwikkeling van de Playbar heeft Sonos nadrukkelijk rekening gehouden met het design. De Playbar neemt immers een prominente plek in het interieur in. Het design van de Playbar is dan ook strak. Wat betreft audio is de Playbar rijk uitgerust. De soundbar beschikt over maar liefst 9 speakers die samen voor een helder en vol geluid zorgen. Een must voor elke audio en filmfanaat!

De Sonos Playbase

Dan de Sonos Playbase, dit model van Sonos is sinds 2017 op de markt. Ook de Playbase valt in de categorie soundbar. Toch is er een groot verschil met de Sonos Playbar. De Playbase is namelijk zo ontworpen dat deze onder de tv kan worden geplaatst. Je kan jouw tv dus op de Sonos Playbase zetten. De Playbase heeft in tegenstelling tot de Playbar een tiental speakers, in realiteit maakt dit weinig verschil.

De interne verschillen tussen de Sonos Playbar en Sonos Playbase zijn minimaal. Bij een keuze tussen beide producten komt het aan op design. En op de vraag of je jouw tv op de soundbar wil laten rusten. Succes met de keuze!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *