Verschillen tussen naambadges

Inhoudsopgave

Met een naambadge kunnen mensen binnen een oogopslag zien wat jouw naam is en waar jij werkzaam bent. Een naambadge kan bij verschillende gelegenheden gebruikt worden: bijvoorbeeld bij het netwerken, op een beurs of als je werkzaam bent in een winkel. Er bestaan verschillende soorten naambadges met elk hun eigen voordeel. Hieronder lichten we de verschillen tussen naambadges toe.

Naambadges met bedrukking of met een vervangend label

Op een naambadge is het natuurlijk belangrijk dat jouw naam goed leesbaar is. Ook is het handig als het logo van het bedrijf of de organisatie op de naambadge staat, zodat mensen direct kunnen zien of jij de juiste persoon bent die ze kunnen aanspreken.

Je kunt ervoor kiezen om de naam op de naambadge te laten bedrukken, maar je kunt ook voor een naambadge kiezen met een vervangend label waar je de naam op kunt schrijven. In dat laatste geval kun je ook alleen naambadges met logo bedrukken met een vervangend naamplaatje. Dit is vooral handig als het nog weleens wil wisselen van medewerkers die een naambadge moeten dragen, of als je veel naambadges op voorraad wil hebben.

Naambadges met verschillende bevestigingen

Daarnaast bestaan er ook naambadges die verschillen op de manier hoe je ze moet bevestigen aan de kleding. De ene naambadge moet je namelijk bevestigen aan de kleding door middel van een speld, maar er bestaan ook naambadges met magneet. Met een magneet blijft de naambadge kleven aan een ander plaatje, met daartussen het kledingstuk. Vooral een naambadge met een magneet is ideaal als je niet wil dat jouw kleding wordt beschadigd. Daarnaast is een magneet natuurlijk ook een ietsje veiliger dan een speld.

Naambadges die bestaan uit verschillende materialen

Ook is het goed om te weten dat naambadges in verschillende materialen worden gemaakt. Zo heb je bijvoorbeeld zachte en buigzame naambadges, die bijvoorbeeld zijn gemaakt van siliconen. Deze naambadges zijn niet pijnlijk en kunnen wel tegen een stootje. Als je werkt in de zorg of in een andere sector waar veiligheid belangrijk is, kunnen deze naambadges handig zijn.

Daarnaast heb je ook naambadges gemaakt van hout. Als je duurzaamheid wil uitstralen of als hout goed bij jouw organisatie past – bijvoorbeeld als je werkt in de groensector – kan dit materiaal weer ideaal zijn. Ook bestaan er ook naambadges die gemaakt zijn van kunststof of aluminium. Deze plaatjes zijn vaak erg stevig. Naambadges zijn dus verkrijgbaar in verschillende materialen; het is belangrijk om na te denken welk materiaal het beste past bij het doel van de naambadges en wat het beste past bij de organisatie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *