Verschil tussen tv-abonnementen

Voor veel mensen is het altijd lastig om te zien wat nu de beste TV aanbieders zijn. Er zijn namelijk een hele hoop verschillende en ieder heeft wel zo zijn voordelen, van opnemen tot aan speciale programma pakketten. Het is dus handig om te weten wat de verschillen tussen de aanbieders precies zijn. Lees verder om daar achter te komen.

Alles in een

Bij de Alles in een aanbieders kun je alles in een krijgen, de naam verraad het natuurlijk al. Dit betekend dat je een groot abonnement hebt waar tv, internet en bellen onder vallen. Het voordeel hier van is dat je vaak een lager bedrag betaald dan dat je zou doen als je alles los zou aanschaffen. Deze Alles in een pakketten heb je bij vrijwel elke aanbieder, al zijn de meeste abonnementen van deze soort te vinden bij Ziggo en KPN. Zij hebben het laagste bedrag per maand en zij bezitten ook over de meeste kijkers.

Losstaand abonnement

Bij dit abonnement neem je alleen maar een abonnement op de TV zelf, je krijgt dus gewoon het zenderpakket van de provider waar je je bij aansluit. Dit betekend dat je bijvoorbeeld een belpakket van Ziggo kunt hebben in combinatie met een TV abonnement van KPN. Het voordeel van deze vorm is dat je heel makkelijk een persoonlijke selectie kunt maken van leuke zenders. Je kiest gewoon het programmapakket wat bij je past en je zit niet vast aan de provider die je al hebt voor het bellen. Deze vorm is dus een stuk vrijer maar in de meeste gevallen ook wel iets goedkoper.

Speciale TV abonnementen

Er zijn mensen die geen behoefte hebben aan alle standaard zenders en andere zenders die ze toch niet bekijken. Voor deze mensen kan het handig zijn om een speciaal abonnement te kiezen. Bij deze abonnementen stel je zelf je gehele programma aanbod samen, meestal betaal je per zender. Als je dus maar een paar zenders of programma’s per dag kijkt dan kan het handig zijn om deze vorm te kiezen, het kan je dan namelijk aardig wat geld besparen.

Hoe abonnementen vergelijken?

Je kunt op internet heel makkelijk de verschillende abonnementen en providers vergelijken. Dit gaat volgens hetzelfde principe als het vergelijken van vliegtickets. Je gaat naar een vergelijkingssite en je vult al je wensen in. Een voorbeeld van zo’n site is https://tv-abonnement-vergelijken.nl/. Op deze sites krijg je na het invullen van je budget en wensen een overzicht te zien van alle gunstige providers voor jou.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *