Verschil tussen vakantie in binnen- en buitenland

Tijdens het corona tijdperk zijn vakantiebestemmingen niet erg makkelijk te vinden. Wil jij er toch op uit maar weet je niet wat je kunt doen en waar je naar toe kunt? In deze blog zullen wij niet alleen een de verschillen tussen vakantiebestemmingen bespreken maar ook enkele activiteiten die je in het binnen of buitenland kunt doen

Vakantie in eigen land

Nederland is groter dan veel mensen verwachten. De kans dat er een stad of regio is die je nog nooit hebt gezien is groot. Zo kun je niet alleen een regio of stad in je eigen land bezichtigen maar steun je ook de lokale economie die het hard nodig heeft tijdens deze crisis.

Je hoeft ook niet ver te reizen om iets nieuws te vinden. De kans is groot dat er ergens bij jou in de buurt enkele bestemmingen zijn waar je nog nooit de tijd voor hebt gemaakt. Nu is het perfecte moment om eens een kijkje te nemen. Let wel op dat je van tevoren even kijkt wat het coronabeleid is van de plek die je gaat bezichtigen.

Vakantie in het buitenland

Als jij iemand bent die graag gaat kamperen dan heb jij geluk. Kamperen is namelijk goed te doen zonder in contact te komen met veel mensen. Als jij een echte survivalist bent dan kun jij er gewoon op uit, begin met wandelen en zet je tent ergens op. Let op, in Nederland is het niet legaal om je tent zo maar ergens op te zetten dus als jij er over nadenkt om dit te doen kijk dan wel even waar de legale plekken zijn om in het wild te kamperen. Je kan ook bij een boer aanbellen en vragen of je op zijn land mag kamperen. Zolang je geen zooitje achterlaat zullen de meeste boeren hier geen probleem me hebben.

Ga jij ook graag op vakantie in het buitenland? Probeer eens wat anders zoals een camping in Slovenië