Verschillen tussen El Arenal, Magaluf en Playa de Palma

Het vakantie-eiland Mallorca wordt alsmaar populairder. Jaarlijks vliegen er miljoenen toeristen en duizenden uit Nederland naar deze plaats. Echter bij het kiezen van de plek Mallorca ben je er nog niet. Zo zijn er nog tal van bestemmingen op Mallorca zelf. El Arenal, Magaluf en Playa de Palma zijn daar de bekendste van. Maar wanneer kies je voor welke plek en wat zijn de belangrijkste verschillen tussen deze plaatsen? Wij geven je deze informatie.

De informatie over El Arenal

El Arenal is onder Nederlanders ontzettend populair. Dit wordt dan ook niet voor niets het Nederlandse gedeelte genoemd. Tijdens het nachtleven kom je tal van Nederlandse gelegenheden tegen, zoals Club 538, Veronica, Shooters en nog veel en veel meer. In de hotels merk je dat er veel Nederlanders zijn en veel hotels zijn dan ook voorzien van Nederlands(sprekend) personeel. Nederlandse reisorganisaties hebben een groot aanbod aan vakanties die naar deze badplaats gaan. Kortom, op zoek naar een vakantie waar je veel Nederlanders tegen kunt komen? Vlieg dan naar El Arenal.

Informatie over Magaluf

Hoewel mensen op Mallorca de plaats Magaluf proberen te veranderen en een netter imago proberen te geven, heeft deze badplaats altijd nog het imago van de bestemming om helemaal los te gaan. De badplaats overspoeld met Britten die er tijdens hun vakantie helemaal uit hun dak gaan. De belangrijkste discotheek is BCM en wanneer je met je vrienden en vriendinnen naar dit eiland op vakantie gaat dan hoort een bezoek aan deze discotheek er absoluut bij.

Informatie over Playa de Palma

Playa de Palma is juist de bestemming waar veel Duitse vakantiegangers zijn te vinden. Deze plaats grenst aan El Arenal en de hoofdstad Palma de Mallorca. Hoewel hier ook veel feesten zijn te vinden gaat het er hier over het algemeen net iets rustiger aan toe dan in de voorgaande plaatsen. Playa de Palma vormt een geschikte plek om te genieten van het strand, de boulevard en maakt het makkelijk om Palma en El Arenal te bezoeken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *