Verschillen tussen pampers en luiers

Inhoudsopgave

Luiers zijn in principe alle soorten dingen die worden gebruikt voor de zindelijkheid van een baby. Pampers daar in tegen zijn een merk luiers. Deze benaming wordt veel gebruikt, omdat pampers het meest verkochte merk is onder de luiers. Maar ook van pampers zijn er veel verschillende soorten die je kunt gebruiken.

Welke kies je?

Als je voor het eerst een luier koopt, zie je door de bomen het bos misschien niet meer. Er zijn te veel keuzes! Welke maat moet je hebben en hoe belangrijk is het absorptievermogen? Dit is natuurlijk vooral belangrijk voor jou: mijn baby moet zich goed, droog en comfortabel voelen.

Er zijn veel verschillen. Van de kleinste Pampers luiers die je kunt kopen tot handige luierbroekjes die je met één hand kunt dragen. Het kiezen van de juiste maat is belangrijk; de luier moet goed passen bij de benen, de billen en de buik van de baby. Dit voorkomt lekkage en zorgt ervoor dat je kindje gemakkelijk kan bewegen. Het gewicht van de verschillende maten die u wilt gebruiken, kan je nauwkeurig op de verpakking aflezen. Hierdoor weet je zeker dat de baby voorzien is van de juiste luier.

Hoeveel luiers heb je nodig?

Gemiddeld heb je vijf luiers per dag nodig. Baby’s groeien snel, dus sla niet te veel grote voorraden van dezelfde grootte in om te voorkomen dat u te kleine luiers opstapelt! Er zijn er misschien wel veel nodig, maar het is zonde als ze allemaal te groot zijn geworden en hierdoor niet meer gebruikt kunnen worden.

Wanneer luierbroekjes kiezen?

Wil je baby niet meer rustig liggen en rusten, of schopt of kruipt hij weg bij het verschonen? Dan is het tijd om de luierbroekjes te verschonen! Luierbroekjes of pants zijn er al vanaf maat 3. Oeps, ik ben aan het groeien! Het wordt aanbevolen om luierbroekjes langer dan 8 maanden te dragen om de lichamelijke en geestelijke gezondheid te verbeteren.

Het is van groot belang dat de oppassers van de baby hier van op de hoogte zijn. Oppaswerk Apeldoorn zorgt ervoor dat de oppassers weten hoe ze met baby’s moeten omgaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *