Verschillen tussen TKTX kleuren

Wat zijn de verschillen tussen de verschillende TKTX verdovende zalfjes? Daar gaan we nu op in.

Als je de pijnstillende crèmes gaat zoeken, zul je absoluut snel de TKTX verdovende crème ontdekken.

De TKTX-verdovende crème is op de markt sinds 1996. de behoefte aan pijnstillende crèmes en tatoeages begon. Sindsdien is deze crème het meest populaire middel geworden onder de tattoo-fans.

Groen-Goud-Rood-Wit / Zwart-Blauw

We gaan de verschillende TKTX kleuren behandelen van krachtigste aflopend naar steeds wat mildere varianten. Zo is de groene variant het sterkste (lees: meest verdovende) en de blauwe zalf het minst verdovend.

Green TKTX

Green TKTX bevat 7% lidocaïne, 7% prilocaïne en 2% adrenaline, dat de hoogste concentratie aan actieve stof heeft. De overige 5 kleuren hebben dezelfde actieve ingrediënten: 5% lidocaïne, 5% prilocaïne en 1% adrenaline.

Het is meestal de duurste van alle TKTX-crèmes omdat het de sterkste is en een hoger aandeel actieve ingrediënten heeft in vergelijking met de andere kleuren. Deze verdovende crème wordt gelanceerd omdat veel mensen nu op zoek zijn naar pijnvrije tatoeages. Vooral voor die mensen met een gevoelige huid, die de procedure van het toepassen van begeleiding volgen, zullen ze genieten van een geweldige ervaring tijdens het tatoeëren, harsen, microblading, laser, wenkbrauw, lippen, huidchirurgie, therapie, oorpiercing, enz. Het verdovende effect kan duren ongeveer 3 uur tot 6 uur.

TKTX Goud

TKTX 38% Gold is de nieuwste versie, met verbeterde ingrediënten, het werkt veel beter dan de bovenstaande kleuren. Het is voorbereid voor mensen die trends najagen, verschillende verdovende effecten kunnen hen frisheid geven. Nou, het is ook genoeg voor mensen die alleen een standaard verdovend effect willen. Het verdovende effect kan ongeveer 4 uur aanhouden.

TKTX Rood

Dan komt het op 38% Rode TKTX-verdovende crème, Het is echt al een tijdje populair. Trouwens, het is best goed voor een redelijk langdurende tattoo sessie​​ (je moet ook rekening houden met de hoeveelheid huidgebruik), wenkbrauw, lippen, laser, therapie, oorpiercing, enz. Dit is voldoende voor mensen die gewoon willen standaard verdovend effect. Het verdovende effect kan ongeveer 4 uur aanhouden.

TKTX Zwart/Wit

Zwart en wit is iets sterker dan blauw. Daarom wordt hier minder 35% pijnvermindering aangegeven. Het is geschikt voor mensen die niet erg gevoelig zijn voor de pijnprocedure. Het verdovende effect zal ongeveer 3 uur aanhouden.

TKTX Blauw

20% Blauw is de zwakste variant met de kortste werkingsduur. Het kan worden aangebracht tijdens de de tattoo behandeling. Daarom is het de goedkoopste TKTX-verdovende crème. Het verdovende effect kan ongeveer 2 uur aanhouden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *