Verschillen tussen baby dry pampers en premium protection pampers

Inhoudsopgave

Ben jij iemand of ken jij iemand die binnenkort een kleine verwacht? Dam is het langzaam tijd om kennis op te doen over verschillende dingen. Bij een baby komt veel kijken, dat is natuurlijk voor iedereen bekend. Een baby heeft luiers nodig dat is een feit. Maar welke luiers zijn nou de beste keuze? In deze blog gaan we de belangrijkste verschillen uitleggen tussen baby dry pampers en premium protection pampers. Handig om te weten als je een babyshower organiseren gaat.

De belangrijkste verschillen

Er zijn een paar belangrijke verschillen tussen de 2 merken van Pampers. De eerste is dat de Pampers baby dry geen gele lijn krijgen als de luier nat is. Dat kan een nadeel zijn, maar gelukkig kun je redelijk snel voelen of een luier nat is. De baby dry pampers hebben magical pods. Deze werken goed, en hierdoor ligt de ontlasting niet op een plek. Bij Premium protection luiers bij de ontlasting op een plek. De magical pods zijn dus echt een groot pluspunt.

De baby dry pampers voelen een beetje als plastic en zijn ook een stuk minder ademend. Als je de luiers tegen het licht aan zou houden zie je bij de Premium protection net wat meer licht erdoorheen schijnen. Bij de premium protection is wel ervaren dat als je baby lang slaapt de kleertjes een beetje vochtig kunnen zijn. Dit komt doordat de premium protection meer doorademend is. Bij de baby dry pampers blijven de kleertjes wel droog.

Dit zijn de belangrijkste verschillen om te weten. Altijd handig voor een je een babyshower organiseren gaat met cadeaus.

Welke Pampers zijn het beste?

Op deze vraag is geen correct antwoord. Beide merken zijn namelijk ontzettend populair en ze hebben ieder hun eigen voordelen. Je kunt ze ook allebei gebruiken en zo genieten van ieder voordeel. Zo is de Baby Dry pamper super goed geschikt voor de nacht. Ze zijn dikker waardoor je kind dus zonder vochtige kleren wakker wordt. De Premium Protection is prima geschikt voor overdag. Door de gele streep weet je ook precies wanneer de luier verwisseld moet worden. Zo zie je maar dat ieder luier zijn voordelen en goede eigenschappen heeft.

Prijzen

Dat luiers een flink prijzenkaartje kunnen hebben is natuurlijk algemeen bekend. Maar als je voor beide Pampers een maand box koopy kun je je wat kosten besparen. Zo zal de Baby dry 0,32 cent kosten per luier en de Premium protection 0,39 cent per luier. In de aanbieding kun je nog meer besparen Baby dry zit dan op 0,25 cent per luier en de Premium protection zit op 0,28 cent per luier.