Verschillen tussen een G-spot vibrator en een clitoris vibrator

Inhoudsopgave

Het kiezen tussen een G-spot vibrator en een clitoris vibrator is essentieel als je nieuw bent in de wereld van seksspeeltjes en op zoek bent naar je eerste toy.

Hoewel de twee in een aantal opzichten vergelijkbaar zijn (de belangrijkste is dat ze je helpen hetzelfde doel te bereiken), is de manier waarop ze dit doel bereiken totaal anders. Het komt vooral neer op wat je voorkeur heeft en wat je lekker vindt.

G-spot stimulatie of all-in op de clitoris? Sommige mensen geven bovendien de voorkeur aan een combinatie van beide. Om je te helpen kiezen tussen de beste vibrators, hebben we hieronder de belangrijkste verschillen tussen deze 2 topvibrators op een rijtje gezet:

Wat is een G-spot vibrator?

Een G-spot vibrator is een vibrerend seksspeeltje, gemaakt in de vorm van een fallus, met vaak ook een clitorisstimulator aan de schacht. Dit type vibrator wordt ook wel Rabbit vibrator genoemd, vanwege de schacht die eruit ziet als een paar konijnenoren.

De schacht van een G-spot vibrator is lang en glad, wat perfect is om de G-spot te stimuleren. Het belangrijkste pluspunt van het konijn is echter zijn veelzijdigheid. Als je op zoek bent naar een goede alleskunner is dit model top.

Deze toy is ontworpen om intensere sensaties te geven dan meer traditionele vibrators, wat iedereen kan helpen die worstelt met het krijgen van een orgasme tijdens masturbatie. Ze kunnen vaak gelijktijdig vaginale en clitorale stimulatie bieden.

Lees ook: Verschillen tussen een erectiestoornis en impotentie.

Wat is een clitoris vibrator?

De clitoris vibrator doet precies wat de naam doet vermoeden: de clitoris stimuleren. Dit type vibrator komt echter in veel verschillende vormen en maten, voor het bieden van verschillende sensaties.

Dit zijn vibrators die zijn ontworpen om de clitoris van een vrouw extern te stimuleren voor haar seksueel genot en orgasme. Het is geen penetrerend speeltjes, maar de vorm van sommige clitorisvibrators zorgen voor penetratie en stimulatie van innerlijke erogene zones.

De clitoris vibrator is over het algemeen wat ‘liever’ en meer geschikt voor gevoelige types. (Al is dit ook afhankelijk van het model dat je kiest).

Wat is een clitoris vibrator

G-spot vibrators versus clitoris vibrators; welke veroorzaakt het beste orgasme?

Dit hangt echt van de persoon af. Veel vrouwen houden van beide soorten seksspeeltjes. Je wilt misschien een fijne G-spot vibrator wanneer je hunkert naar penetratie. Maar voor andere momenten, waarop je op zoek bent naar minder heftig genot, kun je juist beter kiezen voor een clitoris vibrator.

Over het algemeen geeft een G-spot vibrator heftigere orgasmes, vooral diegene die beide de clit en de G-spot stimuleren. Je moet dit echter ook prettig vinden. Heb je een gevoelige clit? Dan zorgt zelfs de meest ‘simpele’ clitoris vibrator nog voor overweldigende orgasmes.

Probeer ze allebei uit

Weet je niet zeker voor welke je in de stemming zult zijn? Koop ze allebei. Het is echt een kwestie van vallen en opstaan ​​en uitzoeken wat het beste bij je past! Mocht je er achter komen dat de een of de ander het toch niet helemaal is, dan weet je in het vervolg welke je moet kopen.

Je weet nu wat de verschillen zijn tussen de G-spot en de clitoris vibrator. Beide namen zeggen het eigenlijk al. Nu nog uitvinden wat jij zelf lekker vind. Veel plezier met experimenteren!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *