Verschillen tussen een ladies night homeparty en een pyllow party

Inhoudsopgave

We gaan je vertellen wat de verschillen en overeenkomsten zijn tussen een ladies night party en een pyllow party.

Wat is een ladies night party?

Een ladies night party kenmerkt zich op de volgende punten:

  1. Vanaf 7 dames (ouder dan 18 jaar)
  2. Geen mannen toegelaten
  3. Leuk meiden avondje uit
  4. Dames ouder dan 18 jaar
  5. Alleen voor dames

Ladies nights ken je waarschijnlijk wel, want ze bestonden al toen je nog student was. Je wist dat je een leuke tijd zou hebben en in de erotische stemming zou komen als je een Ladies Night Home Party boekte.

Bij een Ladies Night Party geniet je een ruime keuze aan instap-erotische speeltjes en gadgets, van voorspel tot naspel. De ontwerpen van de voorwerpen zorgen regelmatig voor een hilarische sfeer en sappige verhalen.

De adviseurs bij een Ladies Night (vaak ook studenten) komen naar je huis met al deze voorwerpen, zodat je ze kunt voelen, ruiken en proeven.

Over Ladies Night Party

Bij een Ladies’ Night thuisfeest nodig je minstens zes vrouwelijke vriendinnen (allemaal ouder dan 18) bij je thuis uit voor een geweldige, ontspannende, interessante en enigszins stoute avond. Ze hebben een ruime keuze aan artikelen die ontworpen zijn om het genot te verhogen en je te helpen je weg te vinden in de wereld van de erotiek voor vrouwen. Deze spontane en prettige consulenten helpen je bij het kiezen van de fijnste erotische speeltjes en hebbedingetjes, volgens de behoeften van dames, naar hun kwaliteit, doeltreffendheid, uiterlijk en prijs. Het idee van een ladies night party is een gezellig avondje uit te hebben met je vriendinnen. Het is geen verrassing dat vriendinnenborrels steeds populairder worden onder dames. Dit impliceert dat mannen niet welkom zijn op het evenement. Mannelijk gezelschap is prima, maar het is nu tijd voor de dames om wat plezier te maken.

Wat is een Pyllow Party?

Een Pyllow Party is een leuke en intieme avond. Samen verken je de wereld van plezier en sensualiteit. Ze geven je alle “insider informatie” en ook advies en technieken om je fantasieën tot leven te brengen (of in andere opwindende plaatsen). Natuurlijk gaan we in op de nodige uitrusting en speeltjes die kunnen helpen.

  • Een ‘stukje’ volwassener dan ladies night
  • De party is gratis
  • Super gezellige avond
  • Vanaf 7 personen (18+)
  • Als host krijg jij een leuk cadeautje

Wie weet misschien wil je nu wel een Pyllow Party hosten?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *