Verschillen tussen een toilet verbouwen en renoveren

Inhoudsopgave

Jouw huidige toiletruimte voldoet niet meer aan je wensen en je wilt een frisse start maken? Overweeg dan een toiletrenovatie! Toilet Direct biedt de mogelijkheid om je wc om te toveren tot een ruimte waar je trots op kunt zijn. Maar wat zijn eigenlijk de verschillen tussen een wc verbouwen en renoveren? In dit artikel nemen we je mee in de wereld van toiletrenovaties en geven we je handige tips om dit project tot een succes te maken.

Verschillen Tussen een Wc Verbouwen en Renoveren

Jouw toiletruimte is een van de meest bezochte plekken in huis. Het is de plek waar je dagelijks even tot rust komt, dus het is belangrijk dat het er goed uitziet en functioneert. Een wc verbouwen en renoveren zijn twee termen die vaak door elkaar worden gebruikt, maar ze hebben verschillende betekenissen.

Wc Verbouwen: Een Frisse Start

Een wc verbouwen impliceert vaak een meer ingrijpende verandering aan de ruimte. Dit kan het herstructureren van de indeling, het vergroten van de ruimte of zelfs het verplaatsen van sanitaire voorzieningen omvatten. Een wc verbouwen is ideaal als je op zoek bent naar een complete transformatie van je toiletruimte.

Wc Renoveren: Opfrissen met Opties

Wil je de uitstraling van je wc vernieuwen zonder al te veel aanpassingen? Dan is een wc renovatie een goede keuze. Bij een renovatie worden specifieke onderdelen van de toiletruimte vernieuwd of geüpgraded, zonder de hele ruimte te herstructureren. Het biedt een meer kosteneffectieve oplossing voor het verbeteren van de uitstraling en functionaliteit van je wc.

Kosten van een Basis Toilet Renovatie

Als je niet te veel wilt uitgeven, maar toch een opknapbeurt voor je wc wilt, is een basis toilet renovatie een goede keuze. Bij een basisrenovatie worden de vloer en wanden tot 1.20 meter betegeld, en een nieuw toilet geïnstalleerd. De kosten voor deze renovatie bedragen slechts €3.250, een betaalbare manier om je wc een frisse uitstraling te geven.

All-In Toilet Renovatie

Wil je groter uitpakken en meer opties toevoegen aan je toiletrenovatie? Dan is een all-in renovatie misschien iets voor jou. Hiermee kun je extra accessoires en een fontein laten plaatsen, en zelfs de leidingen wegwerken. De kosten voor een complete wc renovatie beginnen bij €3.600 en kunnen variëren afhankelijk van je keuzes.

Opties voor Jouw Nieuwe Toilet

Bij Toilet Direct heb je tal van opties om het design van je nieuwe toilet naar jouw wensen in te richten. Je kunt kiezen uit:

  • Tegels: Standaard zijn de wanden tot 1.20 meter betegeld, maar je kunt ervoor kiezen om tot het plafond te betegelen voor een meerprijs van €450 – €600.
  • Stucwerk: Liever stucwerk boven de betegeling? Dat kan ook voor een meerprijs van €450 – €600.
  • Leidingen wegwerken: Als je oude leidingen hebt, kunnen ze deze wegwerken voor een meerprijs van €125 – €200.
  • Plafond verlagen: Het verlagen van het plafond met een led-spot kost tussen de €350 – €450.
  • Type wc’s: Je hebt keuze uit verschillende nieuwe toiletten, met prijzen variërend van het basis Geberit 280 tot de luxe Catalano Sfera.
  • Extra opties: Kies voor matzwarte accessoires of andere luxe producten om je wc uniek te maken.

Renovatie in Slechts 2 Dagen

Bij Toilet Direct streven ze ernaar om je nieuwe toilet compleet binnen 2 dagen te installeren. Dankzij hun prefabricatie in de fabriek bespaar je tijd en overlast in huis. Een win-win situatie!

Conclusie

Een wc verbouwen hoeft niet duur te zijn, en met de juiste keuzes kun je je toiletruimte volledig aanpassen aan je wensen. Of je nu kiest voor een verbouwing of renovatie, bij Toilet Direct staan ze klaar om je te helpen bij je toiletrenovatieproject. Neem contact met hen op voor een offerte en ontdek hoe ze jouw wc in slechts 2 dagen kunnen transformeren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *