Verschillen tussen TV kijken in Nederland en de UK

Inhoudsopgave

Het mooie van internet is dat je bij informatie van de hele wereld kan. Wil je bijvoorbeeld de website van Alice Springs in Australië bezoeken, voor je wereldreis, dan heb je deze informatie binnen enkele seconden op je scherm staan ook al komt het van de andere kant van de wereld. Helaas zijn de directeuren van omroepen en streaming services niet zo ruimdenkend, en willen ze vaak dat bepaalde serie alleen in een bepaald land te zien is. Regiovergrendeling heet dat en dat is best wel vervelend. Want waar bemoeien die kerels zich mee als jij lekker een serie uit Engeland of Amerika wil bekijken?

Love Island UK kijken vanaf Nederland tóch mogelijk

Een mooi voorbeeld van een televisieserie waar veel Nederlanders graag naar kijken maar die niet in Nederland te zien is is Love Island UK. Deze serie, waarin vrijgezellen met elkaar gaan daten en deelnemen aan allerlei spannende wedstrijden kent in Nederland veel fans.  Geen wonder, want de spanning en sensatie spettert er vanaf met bloedmooie vrijgezellen.  De serie is ook omstreden, want maar liefst vier mensen  die deelnamen  aan de dating show, of deze presenteren, hebben daarna zelfmoord gepleegd.   Kortom, een serie die, dat kun je wel zeggen spraakmakend is.

Zo kan je  Love Island UK kijken vanaf Nederland

Veel spanning en sensatie die je niet wil missen natuurlijk, maar helaas moet je in het Verenigd Koninkrijk zijn om deze serie te bekijken. Er zit namelijk een regiovergrendeling op de serie. Of je moet gebruik maken van een speciaal trucje. Er zijn namelijk manieren om ervoor te zorgen dat je deze serie toch kan bekijken, ook al woon je niet in Engeland.  Hoe dat allemaal precies gaat kan je lezen in de stap voor stap handleiding Love Island UK kijken vanaf Nederland Dit, en allerlei andere handige internet- en financiële tips staan op Business2Community.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *