Het verschil tussen Esschert Design en Luxury By Nature

Inhoudsopgave

Een overeenkomst tussen de twee bedrijven is dat ze beide designers zijn decoratie artikelen voor zowel binnenshuis als buitenshuis. Het zijn beide Nederlandse ontwerpers van decoratie materiaal. Een groot verschil is dat Esschert Design alleen verkoopt aan bedrijven. Het is een Business to business oftewel B2B bedrijf. Het is als het ware een groothandel waarbij andere bedrijven hun producten kunnen inkopen en dan in hun eigen winkel weer verkopen. Daarin tegen in Luxury By Nature wel een bedrijf dat aan de consumenten verkoopt. Het zijn luxe producten, maar dat is ook te zien aan het prijskaartje wat eraan hangt.

Over Esschert Design

Esschert Design is een B2B (business to business) groothandel die handelt in tuin en natuur gerelateerde producten. Denk hierbij aan decoratie, bloempotten, vazen, vuurkorven en nog veel meer. Esschert Design wil mensen laten genieten van het buitenleven in zowel de tuin als de natuur. Het bedrijf startte vanuit het Twentse land gelegen 15e-eeuwse boerderij “Het Esschert” Ze noemde het bedrijf naar aanleiding van de boerderij ook “Esschert Design”. Tegenwoordig is de boerderij terug te zien in het logo. De producten van Esschert Design zijn afgestemd op verschillende consumenten-lifestyle groep: klassiek en landelijk. Jong en trendy en design gericht. Door zich te richten op meerdere stijlen en doelgroepen hebben ze ook een groter bereik. Door het ruime aanbod in veel verschillende artikelen hebben ze ook veel afnemers. Ook kan een product niet maar een keer afgenomen worden. Het moet per eenheid afgenomen worden dat meestal minimaal bij 3 ligt.

 

Je huis decoreren met Luxury By Nature

Wanneer je toe bent aan een andere stijl in je huis is dit makkelijk op te lossen met decoratie. Je hoeft niet meteen allemaal nieuwe meubels te kopen. Ook kun je een muur eens een ander kleurtje verven voor een andere stijl. Wanneer je je huis wilt decoreren met de decoratie van Luxury By Nature zul je wel het geld ervoor over moeten hebben, maar dan heb je ook wel iets! Een huis kun je met gemak door een paar aanpassingen weer een hele andere stijl laten krijgen. Denk hier bij aan nieuwe kussens op de bank, nieuwe vazen op de tafel of een paar beeldjes vernieuwen. Het hoeft allemaal niet uitgebreid om het anders en gezelliger te maken.