Verschil tussen een gezellige avond en een perfecte avond

Er zijn veel verschillen tussen een gezellige avond en een perfecte avond. Dit ligt natuurlijk ook aan het gezelschap waarmee je ’s avonds omgaat. Zijn het studenten en willen ze een gek feest organiseren waar ze kunnen doen wat ze willen? Of zijn het je ouders en zit je er tot s avonds laat op de bank. Hier enkele tips om van een gezellige avond de perfecte avond te maken.

Eten

Een van de meest gezellige dingen om te doen is met elkaar eten. En dan vooral lekker eten. Een aantal tips om te eten met je familie zijn tapas, bij lekker weer een barbecue of als het minder lekker is kun je gourmetten. Bij het gourmetten is het grote voordeel dat iedereen zelf kan kiezen wat hij of zij eet. Zorg ervoor dat er genoeg voorraad van alles is, en als je nog iets van tevoren moet doen dat je dit al gedaan is. Zoals de gourmet aanzetten en warm laten worden.

Drinken

Zorg ervoor dat je genoeg te drinken in huis hebt. Van zowel alcoholische als niet alcoholische dranken. Weet je van iemand wat hij of zij heel graag drinkt, haal dit in huis en biedt het hem aan. Hij zal hier echt blij mee zijn.

Muziek

Als muziek is het belangrijk om niet te extreme kanten op te gaan. Later op de avond na een paar drankjes kan dit altijd, maar zeker met het eten kies rustige en neutrale muziek. Top 40 muziek is hierbij een keuze die zeker gemaakt kan worden.

Aankleding

Denk bij de aankleding van de kamer en de tafel aan je gasten. Zorg ervoor dat het servies op de juiste volgorde ligt en dat er genoeg borden en bekers op tafel staan. Mocht je invloed willen uitspelen op wie waar gaat zitten kun je dit door middel van naamkaartjes aangeven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *