De verschillen tussen Dieet Pro en Atkins dieet shakes

Inhoudsopgave

Dieet Pro afslank shakes en Atkins dieet shakes verschillen van elkaar op het gebied van prijs. Daarnaast worden Atkins shakes met name gebruikt ter ondersteuning van een koolhydraatarm dieet. De Dieet Pro shakes kunnen juist worden ingezet binnen het hele aspect van afvallen door middel van shakes. Bovendien is Dieet Pro een heel bekend merk als het gaat om shakes.

Dieet Pro shakes

De Dieet Pro shakes zijn zoals aangegeven hierboven duurder ten opzichte van de Atkins dieet shakes. Een gebruiker van Dieet Pro shakes betaald dus ook voor het merk zelf. Dit kan worden vergeleken met het dragen van merkkleding. Het effect van de kleding blijft hetzelfde, het enige verschil is dat mensen meer aanzien kunnen krijgen omdat het een bepaald merk is. Naast de prijs valt op dat Dieet Pro een veel breder assortiment heeft vergeleken met Atkins dieet shakes. Zo biedt Dieet Pro bijvoorbeeld ook ijs aan en ook waterflessen. Bij Dieet Pro kunnen complete pakketten worden besteld. Deze pakketten bestaan uit de shakes, voedingsschema’s, informatieboekjes en een drinkbeker. Deze pakketten heeft Aitkins dieet shakes niet. Dieet Pro claimt overigens op haar website dat zij drie jaar op rij het best verkochte dieet product hebben. Zij geven hier ook aan dat zij zich onderscheiden van anderen door het gebruik van wijnsteenzuur en groene thee. Daarnaast wordt er geen gebruik gemaakt van ‘goedkope’ eiwitten.

Atkins dieet shakes

Gekeken naar Atkins dieet shakes blijkt dat de prijs zo’n veertig procent lager ligt vergeleken met de Dieet Pro shakes. Voor mensen die graag willen afvallen maar het niet zo breed hebben zijn de Atkins dieet shakes een prima alternatief. Bovendien zijn sommige mensen al vertrouwd met het merk. Atkins maakt namelijk naast dieet shakes en afslank shakes ook wraps, chocolade repen en Knäckebröd. Al deze producten zijn overigens wel gericht op mensen die afvallen of een dieet volgen. De lage hoeveelheid calorieën staat telkens centraal. Naast de potten met poeder biedt Atkins ook flesjes en pakken aan waar geen water meer bij hoeft te worden toegevoegd. Atkins positioneert zich echt meer als de budget variant ten opzichte van Dieet Pro. Sommige mensen zullen Atkins ook kennen van het Atkins Dieet. Bij dit dieet wordt er gefocust om zo min mogelijk koolhydraten binnen te krijgen. In de Verenigde Staten is dit merk onwijs bekend. Met de kant en klare shakes van Atkins kan ook onderweg of tussendoor eenvoudig het dieet worden voortgezet.