Verschillen tussen NordVPN en VPN Nederland

Inhoudsopgave

VPN Nederland en NordVPN zijn twee VPN-bedrijven die door zowel gebruikers als experts worden beschouwd als een van de beste in de branche. Hoe maak je dan een keuze tussen deze twee providers? Het beste kan je dan kijken naar je eigen specifieke behoeften, waarvoor je de VPN wilt gaan gebruiken.

Wat moet je weten over NordVPN?

Het bedrijf achter Nord VPN bestaat sinds 2008 en is één van de grotere VPN-aanbieders. Het hoofdkantoor van het moederbedrijf staat in Panama. Wat fijn is voor netneutraliteit, omdat ze hierdoor niet gebonden zijn aan bepaalde regelgeving waarbij internetdata moet worden gedeeld op last van inlichtingendiensten. Met ruim 4300 servers in meer dan 60 landen heb je genoeg keus.

Wat moet je weten over VPN Nederland?

Een duidelijk verschil met NordVPN is dat VPN Nederland in Nederland gevestigd is en je er van op aan kan gaan dat jouw gegevens niet op buitenlandse servers of bij buitenlandse mogendheden terecht komen.

Daarnaast biedt VPN Nederland een Nederlandstalige klantenservice aan haar klanten aan, terwijl NordVPN dat niet doet.

Bovendien kan je deze VPN service drie maanden gratis uitproberen, terwijl je wel van alle functionaliteiten gebruik kunt maken. Andere VPN aanbieders bieden vaak geen gratis of slechts een zeer beperkte gratis trial periode aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *