Verschillen tussen abri’s en mupi’s

Inhoudsopgave

In een tijd met veel concurrentie is het belangrijk dat je jezelf zoveel mogelijk op de markt brengt op zo veel mogelijk verschillende manieren. Zo heb je bijvoorbeeld social media, maar ook buitenreclame. Dit is reclame die je overdag in het dagelijks leven voorbij ziet komen. Onder deze buitenreclame heb je nog verschillende vormen, zoals de abri’s en de mupi’s. Hieronder gaan we in op de verschillen tussen abri’s en mupi’s.

Abri’s

We gaan het als eerste hebben over de abri’s. Als je de bus wel eens neemt, dan zul je, zeker op regenachtige dagen, vaak in een bushokje gaan zitten of staan of een overkapping. Dit heet ook wel een abri. Bij deze abri’s wordt er vaak gebruik gemaakt van glas, zodat het niet als een enorm klein hokje voelt. De rest van het materiaal wat vaak wordt gebruikt is iets van metaal zoals aluminium. Niet alle abri’s hebben zitplekken, maar over het algemeen hebben de meeste dit wel. In een abri zit meestal ook reclame, vaak is dit aan de zijwanden van de abri. Daar kun je dan een digitaal bord vinden waar de reclames elkaar afwisselen, of een van papier die fungeert als een poster. Bij deze posters zit vaak ook LED-verlichting zodat je ze niet alleen overdag ziet, maar ook als je ’s avonds de bus neemt.  

Mupi’s

Dan hebben we ook nog de mupi’s. De mupi’s zijn weer heel anders dan de abri’s, maar ook effectief als het gaat om buitenreclame. Deze mupi’s zijn vaak te vinden in de grotere steden waar je dan langs kan lopen. Het zijn grote rechtopstaande borden die vaak digitaal zijn. Maar ze kunnen ook nog steeds papieren posters erin doen die ’s avonds worden verlicht met LED-verlichting. Het handige aan mupi’s is dat ze vaak niet alleen maar reclame laten zien, maar ook eventuele stadsinformatie. Ben je geïntereseerd in een van deze twee methodes? Kijk dan eens bij https://www.jcdecaux.nl/abris-mupis.

Je wilt jezelf zoveel mogelijk op de markt brengen door middel van reclame, dit kan bijvoorbeeld door gebruik te maken van buitenreclame. Twee voorbeelden daarvan zijn abri’s en mupi’s. De abri’s zijn vaak bushokjes waar je aan de zijkanten een reclame kan zien. Bij mupi’s zijn het staande borden die of digitaal of van papier met verlichting zijn waar reclame op kan worden laten zien. Daarnaast kan het ook nog eventuele stadsinformatie laten zien.

Lees ook Verschillen tussen additie uithardende siliconen en condensatie uithardende siliconen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *