Verschillen tussen soepbekers

Inhoudsopgave

Soep verantwoord verpakken is een hele opgave. Tenminste, wanneer je niet over de juiste verpakkingsmogelijkheden beschikt. Want met duurzame, kartonnen bekers komt jouw soep altijd warm aan bij de klant, of ze dragen het gemakkelijk met zich mee. Maar het adequaat verpakken van soep doe je niet alleen voor het gemak. Hete soep die zo uit de verpakking komt is namelijk ook gevaarlijk. Des te reden te meer om de juiste verpakking voor jouw soep te selecteren.

Kartonnen soepbekers zijn makkelijk afbreekbaar

Moderne verpakkingen zijn biologisch afbreekbaar. Hierdoor voorkom je schade aan je leefomgeving en ga je klimaatveranderingen tegen. Karton met het FSC® certificaat is verkregen op een manier waarbij bossen behouden blijven. Hierdoor hoef jij je als ondernemer geen zorgen te maken over de schadelijke gevolgen van het verkopen van heerlijke gerechten zoals soep.

Karton tast de smaak van de soep niet aan

Soepbekers vervullen meerdere functies. Naast dat karton vriendelijk is voor het klimaat heeft het nog meer voordelen. Het is om verschillende redenen een veel beter alternatief dan plastic. Kunststof tast de smaak namelijk aan. Dat is precies wat je wenst te voorkomen wanneer je soep serveert. Karton geeft niet af waardoor de smaak van je soep optimaal behouden blijft.

Soepbekers met deksel voor transport

Een beker met een deksel heeft meerdere voordelen. Het is met name handig wanneer je de soep gaat vervoeren. Eten laten thuisbezorgen gebeurt met het jaar vaker. Daarom is het slim om daar als ondernemer op in te spelen. Met een soepbeker met deksel zorg je ervoor dat de soep warm aankomt bij de klant. Een goed sluitende deksel is dus goud waard. Aangezien je daarmee voorkomt dat soep zich door de complete bestelling verspreidt. Neem dus geen enkel risico en ga voor hoogwaardige soepbekers met een stevige sluiting.

Bestel je soepbekers met het logo van jouw eetgelegenheid

Als restaurant, eettent of cafetaria is het belangrijk om aan naamsbekendheid te werken. Logo’s laten plaatsen op soepbekers is een uitstekende manier om dat te doen. Vooral wanneer klanten met de soepbeker met jouw naam en logo rond gaan lopen. Voorbijgangers zien dan automatisch waar zij de heerlijk geurende soep hebben besteld. Daarbovenop kom je als bedrijf een stuk professioneler over.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *