Verschillen tussen vibrerende eitjes en luchtdruk vibrators

Inhoudsopgave

Vibrerende eitjes en luchtdruk vibrators zijn beide seksspeeltjes voor de vrouw. Vibrerende eitjes worden ook wel tril eitjes genoemd en bestaan al wat langer dan luchtdruk vibrators. Om de verschillen tussen deze twee speeltjes te herkennen is het verstandig om eerst naar beide individueel te kijken.

Vibrerende eitjes

De vibrerende eitjes van tegenwoordig hebben al een rijke geschiedenis. Voorheen was het een simpel eivormig apparaatje met een kabeltje en een afstandsbediening. Tegenwoordig zijn er al hele draagbare versies die via een app op afstand bestuurd kunnen worden. Dit maakt vibrerende eitjes ook perfect voor koppels die een lange afstandsrelatie hebben.

Een vibrerend eitje kan ingebracht worden samen met wat vocht of glijmiddel, net zoals een tampon. Degene die het eitje draagt kan het dan zelf bedienen of de partner. Dit maakt het ook een leuk en spannend item voor partners die het seksleven spannend willen houden.

Nog een voordeel aan een vibrerend ei is, dat het op twee manieren kan worden gebruikt. Het kan namelijk ook van buiten af als clitoris stimulator worden toegepast voor vrouwen die hier meer plezier aan beleven.

Luchtdruk vibrators

De vibrators voorheen deden altijd alleen maar trillen, maar tegenwoordig is er al een aantal jaren een nieuwe hit. De luchtdruk vibrator is dan ook tegenwoordig de meest gekozen stimulator onder de vrouwen. De luchtdruk vibrator werkt niet op vibraties maar op luchdruk.

Hierbij word de clitoris door het apparaat zachtjes iets naar binnen gezogen, omdat er een vacuüm ontstaat. De pulserende zachte luchtdruk golven zorgen ervoor dat de gevoelige plekjes worden gestimuleerd. Door de zachte trillingen zal er geen over stimulatie plaatsvinden, dit kan met een gewone vibrator wel gebeuren.

Vrouwen en seksspeeltjes

Veel vrouwen hebben seksspeeltjes, dat is heel normaal. Toch zien veel mannelijke partners dit vaak als een bedreiging. Dit is echter niet nodig. Een seksspeeltje kan er juist voor zorgen dat een vrouw meer kan betekenen voor haar partner.

Veel vrouwen kunnen namelijk geen orgasme bereiken door alleen geslachtsgemeenschap. De clitoris wordt hierbij onvoldoende gestimuleerd en de partner slaagt er ook niet altijd in om het handmatig of mondeling te compenseren. Veel vrouwen kiezen daarom ervoor om een seksspeeltje te introduceren of in het privé te masturberen. Dit voorkomt dat de vrouw gespannen wordt en er druk op de partner wordt gelegd.

Voordelen van stimulators

  • Het kan helpen om zelfvertrouwen te geven
    Door te ontdekken wat iemand lekker vindt kan die zichzelf beter leren kennen en beter in het vel zitten
  • Het kan de relatie verbeteren
    Door speeltjes toe te voegen aan de relatie kan het spannend en avontuurlijk blijven
  • Het kan seksuele bevrediging versterken
    Er kunnen veel redenen zijn waarom het niet altijd lukt voor de partners om elkaar te bevredigen. Een vibrator kan deze druk wegnemen.
  • Het kan helpen stress te verlichten

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *