Verschillen tussen vintage en minimal bruiloft

Inhoudsopgave

Bij een vintage thema op je bruiloft staat het hergebruiken van mode en concepten die afkomstig zijn van een vorig decennia. Een minimal thema kenmerkt zich door gebruik te maken van het minimale tijdens een bruiloft. De jurk, aankleding en franjes zijn allemaal in dit thema gedaan en zeer minimalistisch gehouden.

Een vintage bruiloft thema

Bij dit thema staat het dus centraal dat je gehele bruiloft in dit thema is. Zo kun je kiezen om je bruiloft in een 70’s thema te houden en daarmee een beetje “Flower Power” op je bruiloft te brengen. Je zorgt er dan voor dat alles in dit thema is aangekleed en zelfs de gasten er rekening mee houden. Voor aankleding kun je kiezen om allerlei posters van bands uit die tijd te gebruiken of door een hippie busje in te huren en deze op je bruiloft te plaatsen. Hoe dan ook zal je met deze soort bruiloft veel bekijks hebben en zal er nog jarenlang over gesproken worden.

Een minimalistisch thema

Bij een minimalistisch maak je minimaal gebruik van aankleding. Bovendien is de aankleding in standaard kleuren en zal het dus niet al te druk aanvoelen. Verder gebruik je weinig franjes voor je aankleding. Heren trouwkostuums en en jurken voor vrouwen zijn in dit geval ook vrij minimalistisch. Dit betekent dat de jurken erg standaard zijn en geen tot weinig franjes bevatten. De man heeft een standaard zwart of blauw pak aan met weinig bijzonderheden.

Modezaken met een minimalistisch thema

Misschien denk je nu dat een minimalistische bruiloft maar saai klinkt. Dit is echter volkomen onnodig. Met weinig opvallende en felle kleuren en standaard aankleding, kun je nog steeds een prima bruiloft organiseren. Wij leven zelf ook steeds meer met een minimalistische levensstijl. Zo zijn veel kleding winkels hierop ingespeeld en maken hier dan ook volop gebruik van. Ook bruiloft winkels zoals Topsuits maken hier maar al te graag gebruik van en zien dat deze trend al jaren aan de gang is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *