Verschil tussen fiets telefoonhouders en auto telefoonhouders

Inhoudsopgave

Wat zijn de verschillen tussen telefoonhouders voor een fiets en auto? Laten we meteen een deur intrappen. De een is bedoeld voor het gebruik op een fiets en de ander voor in een auto.

Een overeenkomst hebben ze trouwens ook met elkaar, namelijk dat ze tegen een stootje moeten kunnen. Tijdens het rijden maak je wel eens een scherpe bocht of ga je over een drempel heen. De telefoonhouder moet dan natuurlijk wel goed blijven zitten.

Fiets telefoonhouders

Een telefoonhouder fiets heeft vele voordelen, zo stelt het je instaat een navigatieprogramma te gebruiken tijdens het fietsen of een trainingsprogramma te volgen. Ook kan je door het gebruik van de telefoonhouder hands-free bellen, zonder dat je hoeft af te stappen. Een ander bijkomend voordeel is dat je door het bevestigen van je telefoon in de telefoonhouder geen last hebt van je telefoon in je broekzak. Dat fietst net wat lekkerder!

We leggen je nu uit wat voor soorten autotelefoonhouders er zijn en van welke eigenschappen hier vaak voorkomend bij zijn.

Soorten autotelefoonhouders

Dus wat voor soort autohouder is geschikt voor jou? Autohouders voor voorruit en dashboard zijn traditioneel de meest voorkomende opties, maar houders voor ventilatieopeningen en houders voor cd-sleuven winnen aan populariteit. Autohouders met hoofdsteun zijn de perfecte keuze voor het vermaken van passagiers op de achterbank. Als je weet welke je wilt, kies het dan uit de onderstaande opties!

Kenmerken autotelefoonhouder

Er zijn ook een aantal functies waar je rekening mee moet houden voordat je koopt. Heb je een tablet of een hele grote smartphone die misschien een gespecialiseerde houder nodig heeft? Wil je een magnetisch systeem dat extreem snel werkt, maar wel een magnetische pad op je telefoonhoesje moet plakken? Is kabelbeheer een probleem?

De meest geavanceerde telefoonhouders voor in je auto zijn ook instaat je telefoon razendsnel op te laden, gemakkelijk op een andere hoogte of in een andere hoek te bevestigen. Dat bespaart je natuurlijk een hoop tijd.