Verschil tussen smartphone hoesje en telefoonhouder auto

Inhoudsopgave

Wat is het verschil tussen een smartphone hoesje en een telefoonhouder in je auto? Daar gaan we nu meer helderheid in verschaffen.

Een smartphone hoesje, cover of case is een accessoire waarin je telefoon wordt ingebracht. Door het gebruik van een smartphone hoesje bescherm je jouw smartphone in meer of mindere mate tegen krasjes, val- en waterschade. Er zijn hoesjes gemaakt van leer (of vegan leer) en plastic. Sommige smartphone hoesjes bevatten inkepingen waar je pasjes in kunt doen, super handig als je naast je telefoon geen portemonnee mee wilt nemen. Je bankpas, OV-kaart en rijbewijs kan dan gewoon mee.

Er zijn ook (rugged) smartphone cases die je telefoon beschermen tegen valschade.

Wat is een autotelefoonhouder?

Een autotelefoonhouder, zoals de naam al zegt, is een houder waar je telefoon in gezet wordt voor in je auto. In tegenstelling tot een smartphone hoesjes zijn deze houders niet gemaakt om in je zak of tas mee te nemen. De houder wordt bevestigd aan de binnenzijde van de voorruit of het dashboard en haal je doorgaans daarna niet meer los, al kan dat wel natuurlijk. Wanneer je gaat autorijden zet je jouw telefoon erin en kan je gebruikmaken van de functionaliteiten. Daarover zo meer.

Eigenschappen van een autotelefoonhouder

Heb je een tablet of een hele grote smartphone die misschien een gespecialiseerde houder nodig heeft? Wil je een magnetisch systeem dat extreem snel werkt, maar wel een magnetische pad op je telefoonhoesje moet plakken? Is kabelbeheer een probleem?

De meest geavanceerde telefoonhouders voor in je auto zijn ook instaat je telefoon razendsnel op te laden, gemakkelijk op een andere hoogte of in een andere hoek te bevestigen. Dat bespaart je natuurlijk een hoop tijd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *