Verschillen tussen leren en kunstleren cowboylaarsjes

Inhoudsopgave

In eerste instantie zul je denken dat het zonde is om het geld uit te geven voor echt leren laarzen. In dit geval echte cowboylaarsjes voor je kind. Maar het is goed om je te bedenken dat de kinderen in de groei zijn en goede ondersteuning nodig hebben voor de voeten. Doordat echte leren laarzen naar de vorm van de voeten gaat staan zullen ze zeer comfortabel zijn voor de kinderen. Daarbij kun je cowboylaarsjes kind op de groei kopen waardoor ze lang kunnen genieten van hun laarzen. Dankzij de juiste ondersteuning kunnen de voetjes op een natuurlijk manier groeien, terwijl je kind geniet van de stoere uitstraling van de laarzen.

Makkelijk te onderhouden

Cowboylaarzen kind zijn een stuk makkelijker te onderhouden dan sportschoenen. Wanneer er een hardnekkige vlek op de schoen komt strekt deze snel in het stof. Bij sommige hele hardnekkige vlekken zijn deze er vaak zeer moeilijk uit te halen. Dit is zeer jammer, zeker wanneer dit al in de eerste maand gebeurd en die nieuwe schoenen niet meer schoon te krijgen zijn. Bij leren laarzen zijn hardnekkige vlekken er eigenlijk volledig uit te krijgen.

Met de juiste behandeling krijg je de vlek eruit. En met een goede nabehandeling ziet de laars er weer als nieuw uit. Zeker als je kinderen hebt die nergens op letten is dit een goede manier om nette laarzen ook daadwerkelijk netjes te houden. Dan hoef je alleen nog maar schoenen te kopen voor de andere momenten in de dag. Maar je weet in ieder geval dat jouw kinderen er netjes en stoer bij lopen op die speciale gelegenheden.

Hoe herken je echt leer?

Echt leer is een stuk soepeler dan kunstleer. Hierdoor voelt het meer elastisch en zacht aan. Waar kunstleer meer ruikt naar plastic, merk je dat echt leer een natuurlijke geur heeft. Heb je daarna toch nog twijfels dan kun je onderaan de schoen een stikker vinden met de vorm van een koeienhuid. Wanneer je dit ziet kun je er bijna vanuit gaan dat het echt leer is. Zie je de vorm van een ruit dan is de kans groot dat het synthetisch materiaal is. Een zeer goeie trick om het echte leer te onderscheiden van kunstleer. Zeker voor het prijs- en kwaliteit verschil wat ze beide hebben.