Verschillen tussen beugel bh’s

Inhoudsopgave

Het is  voor een vrouw altijd een serieuze struggle om een passende bh te vinden. Het namelijk ontzettend belangrijk om een passende bh te kopen. Een slechte bh kan er namelijk voor zorgen dat je een slechte houding krijgt, wat op lange termijn negatieve gevolgen voor je lichaam kunnen hebben. Wanneer je dus niet zeker bent van je maat, kan altijd het beste langs Bodyfashion in Born om je cupmaat en omvang te laten meten. Binnen de verschillende maten liggen ook nog een hele boel verschillende bh-soorten. Hieronder worden de verschillende soorten bh’s voor jou op een rijtje gezet.

Beugel bh

Waarschijnlijk een van de bekendste bh’s die bestaat. De beugel in de bh zorgt voor een mooie ronde decolleté. Daarbij zorgt de beugel naast ondersteuning ook voor de stevigheid. De beugel zorgt ervoor dat de bh netjes blijft zitten. Onder beugel bh’s verstaan we ook halter, push-up, bandeau en balconette bh’s

Halter bh

Een halter bh heeft niet twee bandjes, één op elke schouder, maar één band die om je nek gaat. Het bandje om je nek zorgt voor maximale steun. Je hoeft je bij deze bh niet te irriteren dat je bandjes afzakken. Daarbij is deze bh goed te dragen met een truitje waar je een blote rug hebt of blote schouders.

Push-up bh

De push-up bh heeft een dikke vulling, waardoor de borsten omhoog geduwd worden. Deze bh zorgt er dus voor dat de drager een vollere uitziende borst krijgt. Dit is vaak mooier bij truitjes die iets dieper zijn ingesneden zijn, waar de decolleté te zien is.

Balconette & Bandeau bh

De balconette en bandeau bh hebben beide vorm, maar het voornaamste verschil is dat de Bandeau bh strapless is. Deze bh’s hebben een lage en brede halslijn. Het effect wat hiermee gecreëerd wordt is dat je er een diepe decolleté van krijgt. De bandjes bij de balconette staan verder uit elkaar dan de gebruikelijke bh, waardoor schouders en hals mooi uitkomt. De bh zit relatief laag, waardoor je deze bh dus goed kan combineren met lage kleding, aangezien de bh dan onzichtbaar blijft.

Bekijk ook Verschil tussen zijde en satijn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *