Verschillen tussen de schoenen van Vans en Converse

Inhoudsopgave

Eén keer in de tijd is het natuurlijk zover en is het tijd voor een nieuw paar schoenen. Of je er nu voor kies je schoenen online te bestellen of naar een winkel gaat, het aanbod is natuurlijk gigantisch. Er zijn tientallen merken en wel meer dan duizend verschillende soorten, kleuren en vormen. Kortom, het vinden van een paar geschikte schoenen kan dus een hele uitdaging zijn! Toch zijn er verschillende merken die het atijd goed doen. Een goed voorbeeld hiervan zijn bijvoorbeeld Nike en Adidas, maar wat dacht je van Converse en Vans. Beide lijken ontzettend op elkaar, maar er zijn wel wezenlijke verschillen tussen beide. Maar wat zijn nu exact de verschillen tussen bijvoorbeeld een paar Vans en een paar schoenen van Converse?

Vans schoenen

Ben jij op zoek naar een paar stoere stevige sneakers, dan zijn de schoenen van vans een absolute aanrader! Het eerste paar werd al in 1966 geproduceerd en de rest is natuurlijk geschiedenis. Deze schoenen zijn door hun herkenbare design en stevige materialen niet meer weg te denken uit het hedendaagse straatbeeld. Of je nu kiest voor een nieuw model of één uit de Vans schoenen sale, de kans dat jij spijt krijgt van je aankoop, is nihil!

Converse schoenen

Wil jij een paar sportieve schoenen kopen, dan zijn de schoenen van Converse natuurlijk een perfecte keuze. Het bekendste model wat ze op de markt hebben gebracht en onverminderd populair is, dan zijn de natuurlijk de All Stars! Deze schoen kenmerkt zich door de vaak stoffen look en flinke rubberen neus. Zowel als hoog als ook laag model verkrijgbaar en bij uitstek geschikt om te dragen onder allerlei verschillende kledingstijlen.

Verschillen

Dat beide schoenen ontzettend populair zijn, dat valt natuurlijk niet te ontkennen, maar wat zijn nu eigenlijk de verschillen tussen beide? Om te beginnen kijken we naar de schoenen van Vans. We hebben het natuurlijk al even genoemd, maar deze schoenen zijn stevig en geven daarom veel comfort tijdens het lopen. De schoenen van Converse zijn te herkennen door de stevige rubberen neus. De rest van de schoen is gemaakt van canvas. Canvas staat er om bekend dat het een stevig en slijtvast materiaal is. Zo kunnen je paar schoenen dus een flinke tijd mee!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *