Verschillen tussen spirituele getallen en engelengetallen

Inhoudsopgave

Rondom de hele wereld zijn mensen geïnteresseerd in getallen, maar voor sommige mensen gaat het verder dan dat. Getallen worden als een universele taal gezien die je kunnen helpen om een dieper inzicht te krijgen in je levenspad. En ook binnen de wereld van getallen is er een verschil te zien. Tijd om dieper in de wereld van engelengetallen en spirituele getallen te duiken.

Wat is een spiritueel getal?

Spirituele getallen, oftewel meester getallen genoemd, zijn energiek krachtige getallen die een diepe betekenis hebben.

Hoe kunnen spirituele getallen je helpen?

Spirituele getallen bieden jou de extra handvaten om je diepste ambities te realiseren en de moeilijkste belemmeringen van het leven tegen te gaan.

Spirituele getallen begeleiden in het leven, ze bieden je inzicht en gigantisch veel zelfkennis om dieper tot je innerlijke spirituele aard te komen. Om te komen tot die spirituele aard kan je beginnen met het berekenen van je levensgetal.

Levensgetal berekenen

Je levensgetal biedt je het inzicht om te komen tot je diepste zelf.  Dit getal kan je ondersteunen bij het volgen van het juiste pad in het leven, zodat jij tot ware voldoening komt die jij persoonlijk nodig hebt. Het berekenen van je levensgetal kun je eenvoudig doen door alle getallen van je geboortedatum bij elkaar op te tellen.

 

Hier even een voorbeeld van hoe een levensgetal berekening voor de geboortedatum 9-09-1999 eruitziet:

Je begint met het berekenen van je geboortejaar 1 + 9 + 9 + 9 = 28

Berekening van maand en datum: (9) + (9) + (2 + 8) = 28

Uitkomst maand en datum optellen: 2 + 8 = 10

En tot slot tel je de laatste getallen weer met elkaar op 1 + 0 = 1

Levensgetal: 1

 

Je levensgetal is vaak een getal tussen de 1 en de 9, en in dit geval is het levensgetal nummer 1. Als je uiteindelijk je persoonlijke levensgetal hebt gevonden kun je de betekenis hiervan opzoeken.

Wat is een engelengetal?

Engelengetallen zijn getallenreeksen die bestaan uit 3 of 4 getallenreeksen zoals 111 of 2222. Engelen getallen zijn getallen die je per toeval voorbij ziet komen, maar die toch je aandacht trekken.

Het vertrouwen op je intuïtie is belangrijk bij het zien van engelengetallen, bewustwording van de getallen die je ziet kunnen vaak mooie boodschappen met zich meebrengen die jij wellicht nodig hebt op dat moment.

Verschillen tussen spirituele getallen en engelengetallen

Dus wat is nu het verschil tussen spirituele getallen? Spirituele getallen kunnen ook wel meestergetallen worden genoemd, deze zijn vaak niet op maat gemaakt.

Bij engelengetallen kan je er beter vanuit gaan dat het universum met je wil communiceren. Blijf vooral bewust van de cijfers die je ziet, want een ding is inmiddels als helder en dat is dat elk nummer wel een boodschap heeft voor jou.

Spirituele getallen en engelengetallen zijn hulpmiddelen

Onze hersens zijn zo geprogrammeerd dat we patronen herkennen, dus het is niet gek dat we herhaaldelijke getallenreeksen zien als iets betekenisvol. Uiteindelijk is het aan ieder individu om te bepalen of zij het ook daadwerkelijk waardevol vinden. Spirituele getallen en engelengetallen zijn niks anders dan hulpmiddelen die je kunnen begeleiden bij het beter leren kennen van jezelf. Het biedt je vooral de extra handvaten om spiritueel te groeien, maar ook om je doelen te bereiken en om niet op te geven.

Engelengetallen opzoeken

We weten nu inmiddels dat getallen energieke betekenissen hebben, dus wil je inhoudelijk meer te weten komen over de betekenis van engelengetallen? Lees dan hier een artikel over de betekenis van 19:19. In dit artikel wordt in alle diepgang uitgelegd wat de ware betekenis van engelengetal 1919 is. Daarnaast worden er nog veel meer betekenissen van getallen uitgelegd.

 

Heb je meer interesse in spiritualiteit? Lees hier meer over de verschillen tussen spiritualiteit en paranormaliteit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *