Verschillen tussen een normale en vibrerende buttplug

Inhoudsopgave

Buttplugs zijn te verkrijgen in alle soorten, maten en kleuren. Ook zijn ze te verkrijgen in allerlei verschillende vormen, maar wat is het verschil tussen normale en vibrerende buttplugs? Het woord zegt het eigenlijk al. Een gewone buttplug vibreert niet. Een vibrerende buttplug doet dit wel. Ook hier heb je ontzettend veel verschillende opties in die van vrij mild naar extreem kunnen uitlopen. Het is dan ook maar net waar je van houdt en wat je voorkeur is.

Ook in vibrerende buttplugs zijn er een hoop verschillende soorten en maten, kleuren, vormen en verschillende groottes. Het is een apparaat met een persoonlijke voorkeur. Als het niet bij je past dan is het ook niet raadzaam om dit te gebruiken tijdens seksuele handelingen. Hieronder gaan we er een aantal buttplugs voor jou op een rijtje zetten, zodat jij voor jezelf kunt beslissen welke buttplug bij jouw persoonlijke voorkeur past.

Normale buttplug

De normale buttplug is er ook in veel verschillende soorten, maten, kleuren en vormen. Ook kan de gewone buttplug in materiaal verschillen. Zo bestaan er glazen buttplugs, ijzeren of RVS buttplugs maar ook siliconen of plastieken buttplugs. Buttplugs stimuleren jou en je partner tijdens de seks. Een buttplug wordt altijd anaal ingebracht. Om het leuk en spannend te houden zou je er ook voor kunnen kiezen om er een aan te schaffen met een leuke dieren staart. Ook bestaan er opblaasbare buttplugs. Deze zijn handig voor beginnelingen. Deze kun je in dikte verstellen en maakt het daarom gebruiksvriendelijk voor diegenen die nog nooit eerder een buttplug hebben gebruikt tijdens de seks en hier graag een keer mee zouden willen experimenteren.

Vibrerende buttplug

Een vibrerende buttplug ziet er hetzelfde uit als een normale buttplug maar dan met een trilfunctie. Ook hier kun je rustig aan mee beginnen. Vibrerende buttplugs zijn ook te krijgen in allerlei soorten, maten, groottes, vormen en kleuren.

Een vibrerende buttplug is voor zowel mannen als voor vrouwen een extraatje tussen de lakens. Een vibrerende buttplug stimuleert zowel de vrouw als de man tijdens de vrijpartij omdat het voor beide goed te voelen is. Ook hier is het handig om te beginnen met een kleine variant als je dit nog nooit eerder hebt gedaan en het vervolgens langzaam verder op wil bouwen. Zo kunnen zowel de man als de vrouw ervan genieten en wordt je leven tussen de lakens hopelijk iets spannender en intiemer.

Het taboe

Het gebruik van fun artikelen tussen de lakens heeft jarenlang een groot taboe gekend. Gelukkig lijkt het er nu langzaam op dat hier verandering in begint te komen. Mannen en vrouwen beginnen langzaamaan te leren dat plezier en genot niet alleen voor mannen is, maar ook net zo veel voor vrouwen. Daarnaast kan het gebruiken van speeltjes in de slaapkamer ook voor gemak zorgen voor zowel de man als de vrouw. Dit maakt het voor beide partijen een stuk makkelijker, spannender en wellicht ook lekkerder tussen de lakens.